Γκίκας Μαγιορκίνης: Διακοπές για το τριήμερο στη Σαντορίνη

Γκίκας Μαγιορκίνης: Στο τζακούζι με φαγητό και ποτό

Διακοπές στη Σαντορίνη δεν δίστασε να κάνει για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Μάλιστα, απαθανάτισε στιγμές από τις διακοπές του και τις μοιράστηκε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στις φωτογραφίες, ο Γκίκας Μαγιορκίνης  ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι. «Λιγουρίτσες», σχολίασε, κρατώντας ένα μπολάκι με πρωινό, ενώ διακρίνεται μπροστά του ένα μπολάκι με κριτσίνια και ένα ποτό.

Κάτω από την ανάρτησή του, πολλοί του ευχήθηκαν καλό μήνα, ενώ ο Γκίκας Μαγιορκίνης απάντησε σε ερώτημα αν βρίσκεται στη Μύκονο με δύο λέξεις ενθουσιασμού, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται στη Σαντορίνη: «Οία οέο»!

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που δεν είδαν με καλό μάτι τις φωτογραφίες, κρίνοντάς την επίδειξη… αχρείαστη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου