Γιώργος Λιάγκας σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είμαστε κάποιοι που δεν παίξαμε με Barbie, γίναμε κακοί πατεράδες;»

Σχόλιο για τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος μίλησε για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών σε αγόρια και κορίτσια, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε εάν κάποιος δεν έτυχε να παίξει με Barbie σημαίνει ότι έγινε κακός πατέρας.

«Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά. Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie, αλλά δεν έτυχε. Γίναμε κακοί πατεράδες;

Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί έξω μια δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα. Αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;»

# Γιώργος Λιάγκας # Φώτης Σεργουλόπουλος

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα