Γιαννόπουλος: «O Βέρτης ήταν ταλαιπωρία»

Γιαννόπουλος: Όσα ανέφερε ο συνθέτης για τον Νίκο Βέρτη και την συνεργασία τους

Στην ενότητα «Θυμάσαι» της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται παραβρέθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την πολυετή καριέρα του.

Μιλώντας για το Να μ’ αγαπάς του Νίκου Βέρτη αποκάλυψε:

«Θα το ομολογήσω πως με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ο Νίκος Βέρτης. Του άρεσαν πάρα πολύ τα κουπλέ του τραγουδιού. Δεν είναι τυχαίο ίσως επειδή και γω στα κουπλέ έβρισκα πολύ τον εαυτό μου.

Ήταν λίγο μοναχικά και λίγο πονεμένα τα κουπλέ του συγκεκριμένου τραγουδιού. Στο ρεφρέν έπρεπε λοιπόν να πω κάτι άλλο πιο γλυκό. Επειδή εγώ όμως, είμαι πιο πολύ του πολύ καλά περνάμε και αρχίζω και φοβάμαι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ιδιαίτερα του να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς, θυμάμαι ότι μου ζήταγε διάφορα ρεφρέν ο Νίκος».

«Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν. Το λιγότερο αντιπροσωπευτικό, όσον αφορά εμένα σαν άνθρωπο στις σχέσεις, είναι το να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς. Και όμως ήταν αυτό τελικά που άρεσε περισσότερο στον Νίκο Βέρτη», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

pagenews.gr

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου