Γερμανία: Τρυπούσε τα προφυλακτικά του αγοριού της για να μείνει έγκυος -Την έστειλε φυλακή

Γερμανία: Έγραψε ιστορία στις δικαστικές αίθουσες

Στη φυλακή οδηγήθηκε μία γυναίκα στη Γερμανία η οποία αποφάσισε να τρυπήσει το προφυλακτικό του αγοριού της, καθώς επιθυμούσε να μείνει έγκυος.

Η 39χρονη καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση στη Γερμανία μετά από περιστατικό «stealthing», μια πρακτική που ένας εκ των δύο παρτενέρ αφαιρεί το προφυλακτικό χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Το ζευγάρι είχε περιστασιακή σχέση και συναντιόταν τακτικά από τις αρχές του 2021, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης

Το περιφερειακό δικαστήριο στο Μπίλεφελντ αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε συναισθήματα για τον σύντροφό της, τα οποία όμως δεν είχαν ανταπόκριση, καθώς ο άνδρας ήταν ευχαριστημένος με την σεξουαλική σχέση τους και δεν ήθελε κάτι περισσότερο.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι η 39χρονη είχε στείλει στον άνδρα μήνυμα στο Whatsapp λέγοντας ότι ήταν έγκυος –κάτι που δεν ήταν αλήθεια, και παραδέχτηκε ότι τρυπούσε τα προφυλακτικά.

Ο 42χρονος πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια. Αρχικά, η γυναίκα αντιμετώπιζε κατηγορίες για βιασμό, αλλά αργότερα αυτές περιορίστηκαν σε σεξουαλική επίθεση. Το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης για έξι μήνες.

Η δικαστής Astrid Salewski φέρεται να είπε στο δικαστήριο: «Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου