Έλληνας ηθοποιός πέθανε πριν 40 μέρες και δεν το έμαθε κανείς

Στα 63 του χρόνια πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός Μάκης Θεοδωράτος, που είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες τη δεκατία του ΄80, στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη και πολλλών άλλων ηθοποιών.

Ο θάνατος του Μάκη Θεοδωράτου, δεν έγινε γνωστός  ωστόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας τον γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, αναφέροντας πως το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατό του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτησε την είδηση στο προφίλ του στα social media κάνοντας λόγο για έναν αγαπημένο φίλο και έναν «αθόρυβο» ηθοποιό και προέτρεψε τους συναδέλφους του να τον τιμήσουν πηγαίνοντας στο μνημόσυνό του

«Ο αγαπημένος φίλος και αθόρυβος ηθοποιος Μάκης Θεοδωράτος εφυγε στα 63 του στις 9 2 2019… Το Σάββατο 16 Μάρτη ώρα 10 το πρωι στον Αγιο Παντελεμονα το μνημόσυνο για τα 40 του.. Ας παμε να τον τιμήσουμε» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Μάκης Θεοδωράτος είχε παίξει στις σειρές:

Ελλάς το μεγαλείο σου, ΑΝΤ1

Εμείς κι εμείς,  Mega
Το ξεκίνημα της φωτιάς: Ρόκκος Χοϊδάς,ΕΡΤ

Και στις ελληνικές ταινίες:

Άγριες πλάκες στα θρανία, 1983
Δάσκαλε τι δίδασκες; 1983
Ζητείται… δράκος,  1983
Η δημοκρατία του νέφους,  1983
Ο βιασμός μιας μοναχής,  1983
Παπαδίστικη κομπανία,  1983
Πες τα βρωμόστομε, 1983
Σιδηρά κυρία,  1983
Χούλιγκανς: Κάτω τα χέρια απ’ τα νιάτα!, 1983

 

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια