Έλλη Κοκκίνου: Το ακατάλληλο ευτράπελο από γύρισμα βιντεοκλίπ της

Στην κάμερα του MEGA Star μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Η γοητευτική τραγουδίστρια θέλησε, όμως, να επιστρέψει και σε μια άλλη στιγμή της όταν και έδωσε εικόνα την επιτυχία της, «Τάξε μου».

Έτσι, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως «ένα ευτράπελο από τα πολλά που θα μπορούσα να πω, το οποίο μου έχει συμβεί σε βιντεοκλίπ, έγινε πριν από 3 περίπου χρόνια. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Τάξε μου» είχαμε πάει με τον σκηνοθέτη και τον βοηθό σκηνοθέτη για κάποια πλάνα οι τρεις μας πάνω σε ένα τζιπ στη Βάρκιζα».

«Έτσι όπως ήμασταν σε ένα βουναλάκι κοντά στη θάλασσα, κοντά σε ένα σημείο που οπτικά ήταν εύκολο να δούμε τι συνέβαινε, ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο βλέπαμε να κουνιέται ρυθμικά και με σταθερότητα».

«Κάναμε τα πλάνα μας λίγο πιο μακριά και φύγαμε. Ένα από τα πολλά ευτράπελα ήταν αυτό. Ελπίζω να πέρασαν καλά» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου στη μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα