Χουλκ: Έγινε για τέταρτη φορά πατέρας με την ανιψιά της πρώην συζύγου του

Χουλκ: Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και νυν της Ατλέτικο Μινέιρο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του περνάει ο Βραζιλιάνος Χουλκ καθώς έγινε για τέταρτη φορά πατέρας με την ανιψιά της πρώην συζύγου του. Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και νυν της Ατλέτικο Μινέιρο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο.

«Η μικρή μας Ζάγια γεννήθηκε κάτω από την ευλογία του Θεού του Παντοδύναμου Πατέρα μας. Ζάγια σημαίνει φωτισμένη, τύχη, λουλούδι που ανθίζει και έρχεται να φέρει φως και να φωτίσει περισσότερο τη ζωή μας. Έλα να ανθίσεις το σπίτι μας αγάπη μου. Ονειρευόμασταν την άφιξή σου εδώ και πολύ καιρό. Χαίρομαι που μπορώ να βιώσω τη χάρη των υποσχέσεων του Θεού.

Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, για την οικογένειά μου που θα τιμώ και θα αγαπώ για πάντα. Είσαι απάντηση στις προσευχές μας, κόρη, ήρθες να κάνεις τη ζωή μας ακόμα πιο όμορφη.

Είσαι η ευλογία μας. Καλώς ήρθες πριγκίπισσά μου, θα σε αγαπώ και θα σε προστατεύω για πάντα. Χουλκ, ο πατέρας σου”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο 35χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου