Χορεύτρια διαψεύδει ότι το προσωπικό πληρώθηκε από την Πάολα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ξαφνική αποχώρηση της Πάολα από το μουσικό «σχήμα» με τον Σφακιανάκη, λίγο πριν το τέλος της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πάολα πλήρωσε με δικά της χρήματα όλο το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου. Ωστόσο, μια από τις χορεύτριες μέσω μιας ανάρτησής της στο διαδίκτυο διαψεύδει αυτή τη φημολογία, επισημαίνοντας ότι δεν πληρώθηκαν ποτέ ούτε για το Σάββατο ούτε όμως και για τις επόμενες νύχτες.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο…..Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή…..Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά κάποιο άλλο άτομο από το προσωπικό.

 

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια