Χαμός σε συναυλία του Νίκου Βέρτη: 17.000 άτομα στη Σόφια [vid]

Πριν από λίγες ημέρες έδωσε συναυλία ο Νίκος Βέρτης στην Βουλγαρία, στην οποία βρέθηκαν 17.000 θαυμαστές του.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας αγαπητός τραγουδιστής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού. Πραγματοποιεί συχνά συναυλίες στο Ισραήλ με τους χιλιάδες θεατές να τον αποθεώνουν, ενώ πριν από λίγες ημέρες έδωσε συναυλία στην Βουλγαρία, στην οποία βρέθηκαν 17.000 θαυμαστές του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Σόφιας, τον περίμεναν φωτογράφοι και τοπικά κανάλια για μια δήλωση με αφορμή την συναυλία που θα έδινε στο “Αrena Armeec”.

O γνωστός καλλιτέχνης ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, το βράδυ της Τετάρτης (30/3) καθώς είναι από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες στη Βουλγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου