Αποκαλύπτει και σοκάρει για την εγκυμοσύνη της η Μαρία Σολωμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί κάποια podcast, συνομίλησε με την Μαίρη Συνατσάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν έγκυος.

Όπως είπε, οι μεσημεριανές gossip εκπομπές έσπευσαν τότε να την κατακρίνουν επειδή δήλωσε ότι δεν ήταν στην καλύτερη της ψυχολογική περίοδο.

«Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάθε μεσημέρι. Και τότε με την εγκυμοσύνη… δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Με φάγανε. Παρ’ ολα αυτά υπήρχαν άνθρωποι που με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο” γιατί ήταν αυτό που συνέβαινε. Επειδή δεν ήμουν η γλυκιά μανουλίτσα που απλά χαίρεται με όλο αυτό που της συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της εξομολογήθηκε ότι στην αρχή την επηρέαζαν ψυχολογικά τα αρνητικά σχόλια αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας μπορεί πλέον να τα διαχειρίζεται.

Δείτε εδώ το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα