Αντώνης Ρέμος: Πήγε στο Monte Carlo και έπαιξε πόκερ – Δείτε πόσα χρήματα κέρδισε

Αντώνης Ρέμος: Κατέκτησε την 11η θέση, σε συνολικά 498 συμμετοχές παικτών.

Μπορεί στο τραγούδι να διαπρέπει ο Αντώνης Ρέμος καθώς μετράει αμέτρητες επιτυχίες, ωστόσο ο πασίγνωστος τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία και στα χαρτιά και συγκεκριμένα πόκερ. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει συμμετέχει σε επίσημα τουρνουά…

Κάτι που έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ταξίδεψε στο Μονακό, προκειμένου να λάβει μέρος στο EPT Monte Carlo.

Στο main event δεν κατέκτησε καλή θέση καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο χρηματικό έπαθλο, ωστόσο στο έλαβε μέρος στο side event «Second Chance – Mystery Bounty (€1,000 Mystery Bounty)», το οποίο είχε είσοδο στα 3.000 ευρώ.

Εκεί λοιπόν ο Αντώνιος Πασχαλίδης, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έλαβε την 11η θέση, σε συνολικά 498 συμμετοχές παικτών, κερδίζοντας το ποσό των 13.350 ευρώ.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από τρία χρόνια, σε ένα άλλο τουρνουά, είχε κερδίσει περισσότερα χρήματα, καθώς η 8η θέση που είχε καταλάβει το 2019 του είχε αποφέρει 112.000 ευρώ.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου