Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δε θέλω να βλέπουν με τη σειρά τις σχέσεις μου στο Google»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το διαζύγιο και η νέα σχέση της

Εγκαίνια σε νυχτερινό μαγαζί εστίασης και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και πήρε μερικές δηλώσεις από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αναφέρθηκε στα Μέσα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή τους πρώην αλλά και τους νυν.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Το χρονικό της σχέσης τους, ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας On time, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο,, παρότι δεν το παραδέχονται δημόσια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γοητευτικός αθλητής είναι ο πρώτος άντρας που μπήκε στη ζωή της και τους έφερε κοντά η κοινή τους αγάπη για τον αθλητισμό. Βέβαια, για να κρατήσουν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, οι συναντήσεις τους γίνονταν μόνο στο σπίτι του Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, είχαν χωρίσει ένα διάστημα όμως ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου