Αφροδίτη Λατινοπούλου: Σχολίασε το σώμα της Δανάης Μπάρκα και εκείνη της απάντησε

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Προβάλλουμε λάθος πρότυπα»

Για την Αφροδίτη Λατινοπούλου όσοι έχουν τρίχες στο σώμα τους, είναι μετανάστες, ή μέλος της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ είναι λάθος πρώτυπο. Αυτή τη φορά εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα και ο λόγος; Το σώμα της.

Ειδικότερα η Δανάη Μπάρκα ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και εισέπραξε θετικά σχόλια, αυτό δεν άρεσε προφανώς στην Κυρία Λατινοπούλου και έτσι δήλωσε ότι προβάλλουμε λάθος πρότυπα ενήλικης παχυσαρκίας.

Η νέα προκλητική ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τις περασμένες ημέρες, η Δανάη Μπάρκα είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό για τις οποίες έλαβε πολλά και κυρίως θετικά σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου