Αδαμαντίδης: «Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω»

Αδαμαντίδης: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχεις πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του»

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Δανάης Μπάρκα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, αλλά και τις αισθητικές παραμβάσεις.

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο “Να η ευκαιρία”. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως “έχεις πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του”. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το “Στην υγεία της αχάριστης”», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Για την περιπέτεια της υγείας του, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε:

«Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι που έλεγα πάνω στην πίστα έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε στη συνέχεια για την προσωπική του ζωή: «Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα εμφανίζεται μαζί με τη Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη στο καλοκαιρινό «north».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου