6 ζευγάρια ζωδίων που έχουν καλή χημεία μόνο online

Mία από τις σκληρές αλήθειες με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι όταν γοητευόμαστε από κάποιον που γνωρίσαμε διαδικτυακά είναι ότι δεν ξέρουμε πώς θα είναι η χημεία μας όταν η κουβέντα μεταφερθεί σε πραγματικό ραντεβού. Αν είμαστε πραγματικά τυχεροί θα καταλήξει όπως μια ρομαντική κομεντί. Αν όμως ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζευγάρια ζωδίων μάλλον δεν θα το δούμε να συμβαίνει.

Κριός & Ζυγός

Τα αντίθετα του ζωδιακού έλκονται ωστόσο αυτό το ζευγάρι δυσκολεύεται στην offline επικοινωνία. Ο Ζυγός λατρεύει το φλερτ, το πείραγμα, το παιχνίδι και αυτό μπορεί να σβήσει από τον πολύ ξεκάθαρο Κριό που θέλει να ξέρει πού πάει το πράγμα. Ο Κριός δεν είναι της υπομονής και δεν θα χάσει το χρόνο του με κάποιον που δεν είναι ξεκάθαρος για το τι θέλει. Την ίδια ώρα, ο Ζυγός μπορεί να βρει τον Κριό λίγο πιεστικό. Η έλξη ανάμεσά τους θα ξεθωριάσει όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι πολύ διαφορετικοί.

Ταύρος & Υδροχόος

Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος γνωρίζει τους ανθρώπους μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών οπότε μπορεί να ενθουσιαστεί με την χημεία που έχει με κάποιον διαδικτυακά. Ο Ταύρος ιντριγκάρει τον Υδροχόο από μακριά. Οι δυο τους δημιουργούν αυτό που στην αστρολογία ονομάζεται “τετράγωνο” το οποίο αν και είναι πρόκληση προσφέρει και μεγάλη ένταση. Ωστόσο, γα να δουλέψει μια σχέση μπορεί να είναι και πρόκληση καθώς είναι και τα δυο πολύ πεισματάρικα ζώδια. Επίσης, ο Ταύρος απολαμβάνει την αισθησιακή προσέγγιση στην πραγματική ζωή ενώ ο Υδροχόος έχει την τάση να χαίρεται την πιο χαλαρή, πνευματική προσέγγιση καθώς δεν είναι τόσο θερμόαιμος όσο ο Ταύρος. Ο αρχικός ενθουσιασμός που ένιωσαν online μπορεί εύκολα να ξεθωριάσει όταν συναντηθούν.

Καρκίνος & Καρκίνος

Μοιάζει σαν το ιδανικό ταίριασμα αφού είναι και οι δύο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και τους ενδιαφέρει η ασφάλεια. Ενώ όμως διαδικτυακά υπάρχει σύνδεση, η φυσική χημεία μπορεί να μην είναι ίδια. Μπορεί να διαβάσει ο ένας το μυαλό του άλλο και να ξέρει τι σκέφτεται ο άλλος αλλά ο ρομαντισμός τους θα σβήσει εξαιτίας της βαρεμάρας στην κρεβατοκάμαρα και των τόσων πολλών συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων την ίδια ώρα. Περισσότερο θα ταίριαζε ένας Καρκίνος με ένα άλλο ζώδιο του νερού όπως είναι ο Σκορπιός που είναι τόσο διαφορετικός ώστε να μην βαρεθεί.

Λέων & Ζυγός

Η διαδικτυακή χημεία μπορεί να υπάρχει άπλετη για αυτό κάνουν ένα πολύ παθιασμένο ζευγάρι. Ο Ζυγός εκτιμά τη ζεστή προσέγγιση του Λέοντα και υπάρχει μεγάλη σεξουαλική και συναισθηματική εκφραστικότητα ανάμεσά τους. Όσο λούζει ο ένας τον άλλο με κοπλιμέντα online και ενισχύει ο ένας το “εγώ” του άλλου τα πράγματα πάνε καλά. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν λάθος από κοντά όταν συνειδητοποιεί ο καθένας τους ότι θέλει να είναι το λαμπερό αστέρι. Αν δεν μπορούν να μοιραστούν τα ίδια φώτα, θα είναι είναι μια διαρκής προσπάθεια να καπελώσει ο ένας τον άλλο και θα μοιάζουν με αντίπαλοι παρά με ζευγαράκι.

Σκορπιός & Ιχθύς

Αυτά τα δύο ζώδια του νερού βρίσκουν συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους διαδικτυακά αλλά δεν έχουν φυσική χημεία. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που βγάζει σεξουαλικότητα και πάθος ενώ ο Ιχθύς είναι περισσότερο ονειρικά ρομαντικός. Όταν κάνουν την online σχέση τους φυσική μπορεί να μην είναι στην ίδια φάση αναφορικά με το σεξ. Η ένταση του Σκορπιού μπορεί να είναι υπερβολική για τον Ιχθύ. Και τα δύο ζώδια είναι μεταβλητά που σημαίνει ότι σε βάθος χρόνο δεν θα ταιριάζει το ένα με το άλλο.

Ιχθύς & Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένας γειωμένος ρεαλιστής ενώ ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος. Ο Αιγόκερως μπορεί στιγμιαία να ξελογιαστεί από την γλυκιά και ρομαντική συμπεριφορά του Ιχθύ ενώ ο Ιχθύς μπορεί να δει στον Υδροχόο ένα πιθανό στήριγμα για τη σκληρή πλευρά της ζωής. Είναι μια γοητευτική πρόταση και για τς δύο πλευρές. Αυτά τα δύο ζώδια στέλνουν ερωτικά μηνύματα το ένα στο άλλο που σημαίνει ότι η ενέργειά τους ταιριάζει αλλά είναι πολύ σημαντικές και βασικές διαφορές ανάμεσά τους. Η χημεία τους δεν θα κρατήσει, εκτός αν ο ένας έχει την διάθεση να παραδοθεί στον άλλο.

πηγή marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα