Σε ΣΟΚ η Σίσσυ Χρηστίδου με δήλωση των παιδιών της «Μαμά, μεγάλωσα θέλω…» Έτρεχε η παρουσιάστρια…

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια παρουσιάστρια που πάντα τραβούσε τα βλέμματα του κοινού, αλλά κυρίως του ανδρικού πληθυσμού. Η εμφάνισή της είναι άκρως εντυπωσιακή και όλοι όσοι την συναναστρέφονται καταλαβαίνουν μία τρελιάρικη αύρα που την διακατέχει. Μετά από τις διακοπές της, όπου γέμισε ενέργεια…….

από τον καλοκαιρινό ήλιο και την δροσερή θάλασσα, είναι πανέτοιμη να σαρώσει την τηλεθέαση με την εκπομπή της και τους καταπληκτικούς της συνεργάτες. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη είναι δίπλα της και βάζει ο καθένας το λιθαράκι του, κάνοντας την εκπομπή ακόμα καλύτερη!

Η Σίσσυ έχει δύο πανέμορφα αγόρια με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τα οποία μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Μάλιστα ήδη της ζήτησαν να τους αγοράσει λάπτοπ!

Δείτε το σοκ της:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου