Σε έξαλλη κατάσταση ο Νικόλας Αγόρου- Δείτε τον παίκτη του Survivor σε άγριες καταστάσεις! Ημίγuμvος χτυπιόταν σε…

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης του Skai Survivor. Είχε λάβει μέρος το 2018, όπου ανήκε στην μπλε ομάδα των Μαχητών και επρόκειτο για έναν ταχύτατο παίκτη, γεμάτο πάθος και ένταση σε κάθε τι που έκανε. Κάποιες φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του ή υπέρμετρη….

ανάγκη του για την νίκη τον οδηγούσε σε εκρήξεις χαράς ή θυμού αντίστοιχα. Τα έδινε όλα στους στίβους μάχης και σίγουρα ανήκε στα φαβορί.

Χθες τα ξημερώματα, τον είδαμε να τα σπάει σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, έχοντας βγάλει την μπλούζα του και ξεσηκώνοντας το κοινό.

Δείτε τον:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου