ΣΑΛΟΣ στο Μαϊάμι! Η Δήμητρα Βαμβακούση χορεύει ΤΟYEPK στη μέση του δρόμου-ΚΟΛΑΣH η μικρή Survivor!

Την Δήμητρα Βαμβακούση την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor Ελλάδας-Τουρκίας, όπου μπορεί να ήταν η πιο μικρή σε ηλικία, ήταν όμως μεγάλη στα έργα. Πρόκειται για μία από τις πιο ικανές, γρήγορες και δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το Survivor.

Η Δήμητρα κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Νίκο Κοσμά. Εκείνη όμως μαζί με την Κατερίνα προχώρησαν ακόμα πιο πέρα, στην μαγική κορυφαία δυάδα.

Έφτασε πολύ οντά στην νίκη, αλλά τελικά δεν ήταν η στιγμή της. Βέβαια μόνο νικήτρια θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε, καθώς μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο και τον τίτλο, αλλά δημοσιότητα, θαυμαστές και γενικά την αγάπη του κοινού.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα στο Μαϊάμι και ζουν την κάθε στιγμή. Μάλιστα η Δήμητρα χόρεψε στην μέση του δρόμου και τα έδωσε…όλα!

Δείτε:

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου