Connect with us

LIFE

Ραντεβού κατά τη διάρκεια του lockwdown-Τα πιο έξυπνα κόλπα για να μην σε πιάσουν!

Published

on

covid-19 εμβόλιο, covid-19 αντιμετώπιση, covid-19 προστασία, covdi-19 φάρμακο, covid-19 Ελλάδα, covid-19 εξάπλωση

Το lockdown δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε για την αληθινή αγάπη. Η διαμονή στο σπίτι μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να τελειοποιήσετε το στυλ του φλερτ σας … από απόσταση! Το νέο lockdown ήταν ένα σκληρό πλήγμα για τους singles που ήλπιζαν να περάσουν στη σεζόν φέτος όχι και πάλι μόνοι….

Ο κοροναϊός έχει αλλάξει όλη την καθημερινή μας ζωή, οι άνθρωποι διατηρούν την απόσταση τους για να αποφύγουν τη διάδοση του ιού, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται πλέον ραντεβού.

Αυτό αρκεί για να χαλαρώσουν στη ρομαντική και σεξοuαλική τους ζωή πολλοί άνθρωποι. Αλλά αυτός είναι πραγματικά ένας λόγος για να σταματήσουμε όλες τις προσπάθειες να συναντηθούμε με κάποιον;

covid-19 εμβόλιο, covid-19 αντιμετώπιση, covid-19 προστασία, covdi-19 φάρμακο, covid-19 Ελλάδα, covid-19 εξάπλωση

Στην τρέχουσα κατάσταση, οι διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται να είναι ένας αποδεκτός συμβιβασμός για εκατομμύρια μοναχικούς μόνους. Φυσικά, το να κολλήσετε το Tinder δεν θα σας κάνει να ξεχάσετε τον περιορισμό, αλλά είναι ένας καλός τρόπος να συναντήσετε ανθρώπους χωρίς να διακινδυνεύσετε να πιάσετε τον ιό σε ένα μπαρ ή στο δρόμο. «Ένα ωραίο πράγμα για την εφαρμογή μας είναι ότι μπορείτε να απομακρυνθείτε κοινωνικά και να φλερτάρετε ταυτόχρονα», αστειεύτηκε η εφαρμογή OkCupid στο Twitter.

Εφευρίσκονται νέοι τρόποι
Όμως, το COVID-19 δεν διαταράσσει μόνο τη χρονολόγηση, αλλά ανατρέπει και άλλους κανόνες που συνήθως χρησιμοποιούνται και επαναχρησιμοποιούνται σε εφαρμογές γνωριμιών. Πρώτα απ ‘όλα, η προσωπική περιγραφή κάποιου πρέπει να προσαρμόζεται στις περιστάσεις. Ενδιαφέροντα όπως εκδρομές ή ταξίδια θα πρέπει να αναθεωρηθούν και οι φωτογραφίες ενός ταξιδιού στην Κίνα ή την Ιταλία θα πρέπει πιθανώς να αφαιρεθούν. Οι συνομιλίες είναι επίσης πιο εύκολο να ξεκινήσουν, καθώς τα τρέχοντα γεγονότα παρέχουν περισσότερες από μία γραμμές παραλαβής που μπορούν να σπάσουν τον πάγο: “Λοιπόν, νομίζετε ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου;”

Μόλις ταιριάξετε με κάποιον, ξεκινήσετε μια συνομιλία και μπορείτε να πείτε ότι υπάρχει κάποια χημεία, το επόμενο βήμα είναι συνήθως μια συνάντηση IRL. Αλλά για λίγο, θα πρέπει να έχετε μια πρώτη ημερομηνία στο FaceTime ή το Skype. Για να γίνει αυτό ακόμα πιο διασκεδαστικό, ο ιστότοπος του Dating.com προτείνει να μαγειρέψετε το ίδιο γεύμα κατά τη συνομιλία ή να παρακολουθήσετε μια ταινία ταυτόχρονα. Το Netflix, για παράδειγμα, προσφέρει την επέκταση πάρτι του Chrome Netflix , η οποία επιτρέπει στους συνδρομητές που διαχωρίζονται από απόσταση να παρακολουθούν μαζί.

Αφιερώστε χρόνο για να γνωριστείτε
Στην πραγματικότητα, όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να περάσετε απλά συνομιλία λόγω του κλειδώματος μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια ευκαιρία να είστε πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται για ολόκληρη τη διαδικασία συνάντησης ανθρώπων. Πίσω από αυτές τις εφαρμογές κρύβεται συχνά η σκληρή πραγματικότητα μιας βραδιάς. Αυτό το χρόνο που ξοδεύετε για να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο θα σας επιτρέψει να δείτε αν σας αρέσει πραγματικά. Η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο θα είναι τότε πιο απολαυστική.

Ο Tinder σκέφτηκε επίσης εκείνους που θέλουν να αψηφούν την απαγόρευση να βλέπουν ο ένας τον άλλον αυτοπροσώπως. Μεταξύ αγώνων, η περίφημη εφαρμογή γνωριμιών προειδοποιεί τους χρήστες της: «Το Tinder είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε νέα άτομα. Ενώ θέλουμε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε, η προστασία του εαυτού σας από τον κοροναϊό είναι πιο σημαντική ». Μετά από όλα, η μόλυνση ή η μόλυνση κάποιου άλλου είναι η λιγότερο σέξι εμπειρία γνωριμιών …

 

 

Trending

© 2010-2021 - All rights reserved - NEOBLOGS.GR