Ποια Κορινθίου! Τα “καvόvια” της Ειρήνης Στεριανού είναι ΕΠΙΚΑ! Δεν θα ΞΕΚΟΛΛΑΣ!

Η Ειρήνη Στεριανού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που πέρασαν από το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model. Η μελαχρινή καλλονή είναι σίγουρα αυτό που ονειρεύεται κάθε αρσενικό, καθώς διαθέτει απίστευτο κορμί, με τις απαραίτητες καμπύλες, που σε μαγνητίζουν και δεν μπορείς να…….

κοιτάξεις αλλού! Η Ειρήνη μπορεί να μην κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς, όμως έχει βγει η νικήτρια της καρδιάς μας, αφού ο ανδρικός πληθυσμός πίνει νερό στο όνομά της!

Αυτή την περίοδο ασχολείται με ένα σωρό πράγματα. Μάλιστα την βλέπουμε να κάνει τα πρώτα της βήματα και στην υποκριτική.

Κυρίως όμως ζει την ζωή της και περνάει καλά! Δείτε την να διασκεδάζει και να σκορπάει τον πανικό!

Αντέχεις;

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου