ΠΑΝΙΚΟΣ στο πλατό με το σταυροπόδι της Ναταλίας Γερμανού-Πόσο να αντέξουμε! ΛΥΓΙΣΑΜΕ!

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα από πολύ νωρίς έκανε μεγάλη επιτυχία! Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή.

Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Η Ναταλία είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες, κάτι που σίγουρα δεν έχει ξεφτίσει, αφού ακόμα μας…σαγηνεύει!

Δες την στην εκπομπή της σε πόζα-φωτιά:

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου