Ο “Φραουλίτσας” του Survivor φούσκωσε κι έχει γίνει αγνώριστος! Εσύ θα τον καταλάβαινες;

Ο Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, πέρυσι. Ο πολύ δυνατός παίκτης της μπλε οάδας των Μαχητών είχε μια φράλουλα ως τατουάζ στο λαιμό του κι έτσι του έμεινε το παρατσούκλι ο “Φραουλίτσας”. Ήταν από τους πιο δυνατούς και γρήγορους παίκτες της ομάδας του, που τον έκανε…….

έναν ακόμα άσσο στο μανίκι τους. Επίσης θεωρούνταν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο και το έπαθλο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Στο Survivor είχε χάσει πολλά κιλά και κυρίως αρκετό όγκο. Τώρα όμως, δύο χρόνια αργότερα σχεδόν, έχει επιστρέψει στα παλιά του μεγαλεία, ίσως και περισσότερο.

Δείτε τον πιο τούμπανο από ποτέ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?? . . . @steveketner ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolas Agorou 55⚔️ (@nik_agorou) στις

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου