Ο χειμώνας έρχεται…Προστάτεψε το δέρμα σου πριν να είναι αργά-Το θαύμα της φύσης για σούπερ ενυδάτωση και προστασία!

ελαιο μποραγκο,ελαιο borage,ελαιασ γη,ελαια σαρωνιδα,ελαίαγνοσ,ελαια μεσσηνιασ,ελαια πελοποννησοσ,ελαια παραλια,ελαιασ γη μενου,ελαια καμπινγκ

Το έλαιο μποράγκο έχει πολλές υπέροχες ιδιότητες που θα βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών σας ειδικά κατά τους σκληρούς χειμερινούς μήνες. Παρακολουθήστε το βίντεό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θαυμαστό προϊόν. Τα οφέλη από τη χρήση λαδιού Borage…..

1. Το Borage είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ομορφιάς: Το έλαιο Borage είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα πολλά οφέλη ομορφιάς του. Το φυτό μποράγκο εξακολουθεί να υπάρχει σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου όπου καλλιεργείται για τους σπόρους, το λάδι και τα φύλλα του. Τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο λάδι του το έκαναν απαραίτητο για καλλυντικά. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης και περιποίησης μαλλιών.

2. Τα οφέλη του ελαίου μποράγκο στο δέρμα: Το έλαιο μποράγκο έχει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες για το δέρμα, ειδικά για την πρόληψη ή τη μείωση των ραγάδων. Ο πλούτος του σε λινελαϊκό οξύ επιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει ή να διατηρήσει την ελαστικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ραγάδων και καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Η πολύ υψηλή περιεκτικότητά του σε γάμμα-λινολενικό οξύ το καθιστά πολύ καλό σύμμαχο για ώριμο δέρμα. Εάν θέλετε να αυξήσετε την ενυδατική και διεγερτική ισχύ των κρεμών ημέρας και νύχτας, τότε απλώς προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι μποράγκο. Θα ενεργοποιήσει επίσης την ενυδάτωση του δέρματός σας που βοηθά στη διατήρηση του λείου δέρματος και ανανεώνει τα κύτταρα. Το έλαιο μποράγκο είναι επίσης βασικό συστατικό που βρίσκεται στα αντιγηραντικά προϊόντα.

3. Τα οφέλη του ελαίου μποράγκο στο ευαίσθητο δέρμα: Εάν το δέρμα σας είναι σφιχτό και ερυθρό γρήγορα σε κρύο καιρό τότε μπορεί να έχετε ευαίσθητο δέρμα. Το έλαιο μποράγκο χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία και την καταπραϋντική ευαισθησία του δέρματος Πλούσιο σε ωμέγα-6, ηρεμεί και επιδιορθώνει τυχόν ερεθισμούς που προκαλούνται από εξωτερικές επιθέσεις ενώ έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Εάν αντιμετωπίζετε ήδη το ευαίσθητο δέρμα σας, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες λάδι μποράγκο στα συνήθη προϊόντα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καθαρό λάδι μποράγκο και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας. Το έλαιο μποράγκο θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τυχόν φαγούρα που προκαλείται από το ευαίσθητο δέρμα σας.

Διαβάστε περισσότερα