Ζώδια: Αυτά τα ζώδια δεν θα σου ζητήσουν ΠΟΤΕ βοήθεια-Το πρώτο δεν το περιμέναμε!

Έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως υπάρχουν άνθρωποι που όσο και να δυσκολεύονται δεν πρόκειται να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Κι όμως δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας αλλά εξηγείται αστρολογικά. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

Καρκίνος
Είσαι ο άνθρωπος που φροντίζει πάντα τους άλλους, και το κάνεις με όλη σου την καρδιά, χωρίς ποτέ να παραπονιέσαι. Σου αρέσει να είσαι δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείχνουν πόσα σημαίνουν για εσένα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τις δικές σου ανάγκες, λειτουργείς διαφορετικά. Δεν θέλεις να ενοχλείς κανέναν.

Ιχθύς
Είναι γνωστό πως όταν κάποιος θέλει μια συμβουλή ή απλά λίγη υποστήριξη, τρέχει σε εσένα. Μπορείς να αναλύσεις τη συμπεριφορά κάθε ανθρώπου και αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να βοηθάς τους άλλους, όταν το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι εσύ αυτός που χρειάζεσαι κάτι. Αισθάνεσαι απαίσια εάν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου. Δεν θέλεις να επιβαρύνεις κανέναν με τα προβλήματά σου.

DIY video: Παίρνει αυτά τα χαρτόνια και φτιάχνει…τζάκι! Δες εδώ πώς θα φτιάξεις το δικό σου και να έχεις το πιο cozy σαλόνι!

Σκορπιός
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνεις τα πάντα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ωστόσο, ποτέ δεν περιμένεις να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για εσένα. Δεν ζητάς ποτέ βοήθεια γιατί πιστεύεις πως αυτό σε κάνει ευάλωτο. Προτιμάς να περιμένεις και να δεις εάν οι άλλοι θα καταλάβουν ότι χρειάζεσαι βοήθεια, αντί να τη ζητήσεις.

ζωδια,ζωδια λεφακησ,ζωδια νοεμβριοσ 2020,ζωδια προβλεψεισ,ζωδια αυριο,ζωδια 2021,ζωδια ημερομηνιεσ,ζωδια πανοπουλοσ,ζωδια εβδομαδασ

Παρθένος
Σίγουρα έχεις και εσύ ανάγκες και χρειάζεσαι τη βοήθεια των γύρω σου. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς χρειάζεσαι, απλά δεν το κάνεις. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εσένα να σε φροντίσει. Και αυτό γιατί νιώθεις πως όλα τα κάνεις καλύτερα.

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.