Ζιζέλ: Εξομολόγηση σοκ από το διάσημο top model “Κάπνιζα μανιωδώς και έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ”

Η Ζιζέλ μίλησε έξω από τα δόντια για την καριέρα της και τις καταχρήσεις που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να αντέξει τις αντίξοες συνθήκες της δουλειάς της.

Το διάσημο top model παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών αλλά και για τις εξαντλητικές δίαιτες.

«Εξωτερικά έμοιαζα να είχα τα πάντα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο, ξεκινούσα την ημέρα μου με ένα frappuccino με σαντιγί και τρία τσιγάρα και έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φανταστείτε τι έκανε όλο αυτό στο μυαλό μου.

«Ο γιατρός μου ήταν Γάλλος και τον θυμάμαι να λέει: ”΄Λοιπόν, θέλεις να ζήσεις” Ήταν τόσο απλό!’;».

Ενώ η πανέμορφη Ζιζέλ αναφέρθηκε και στην περίοδο της αποτοξίνωσης της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

«Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου εκείνο το διάστημα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημο μοντέλο παγκόσμιου εμβέλειας μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με το χώρο της μόδας.

Διάσημες κυρίες της πασαρέλας έχουν αποκαλύψει ότι μέσα από καταχρήσεις και εξαντλητικές δίαιτες κατάφερναν να έχουν τις τέλειες αναλογίες που επιθυμούν οι σχεδιαστές μόδας κάτι που όμως προκάλεσε χρόνια προβλήματα υγείας και κυρίως εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και υπνωτικά.

Τα μοντέλα της Victoria Secret είχαν αποκαλύψει σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που κατάφερναν να εμφανίζονται σχεδόν αποστειρωμένες πάνω στην λαμπερή πασαρέλα κάποιες εκ των οποίων είχαν εξομολογηθεί ότι έτρωγαν καπνό τσιγάρων για να διατηρούν χαμηλό βάρος

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία