Ζήνα Κουτσελίνη: Μεγαλώνει ο χρόνος της εκπομπής της! Ποιος θα την… πληρώσει;

To δίδυμο Ετεοκλή Παύλου και Ελένης Χατζίδου κέρδισε τις εντυπώσεις και θα αναλάβει την καθημερινή πρωινή εκπομπή. Μόνο που θα είναι μικρότερη σε σύγκριση με άλλες χρονιές, λόγω της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους της τηλεοπτικής σεζόν που ολοκληρώνεται. Και η ίδια στις συζητήσεις με το κανάλι για την ανανέωση του συμβολαίου της για έναν ακόμη χρόνο ζήτησε να μεγαλώσει η εκπομπή της σε διάρκεια. Η παρουσιάστρια μάλιστα ζήτησε να μεγαλώσουν κατά μισή ώρα στο τέλος τους οι Αλήθειες της για να μπορέσει να ξετυλίξει καλύτερα τη βεντάλια των θεμάτων της, όπως ανέφερε το youfly.

Η Ζήνα ήθελε να τελειώνει αργότερα και να δίνει πάσα στο μεσημεριανό δελτίο. Κάτι που άλλωστε συνέβη κάποιες φορές φέτος έκτακτης και έντονης επικαιρότητας. Όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν έγινε τελικά αποδεκτό από το κανάλι.

Ο σταθμός αντιπρότεινε να ξεκινούν οι Αλήθειες με τη Ζήνα μισή ώρα νωρίτερα. Οπότε το πρωινό με Χατζίδου και Παύλου θα είναι μικρότερο κατά 30 λεπτά.

Όσο για το δίδυμο της πρωινής εκπομπής έχει κερδίσει τα στελέχη του σταθμού, αφού ήταν εξαιρετικοί στα δοκιμαστικά που έκαναν. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν την εμπειρία από καθημερινό. Οι δυο τους είχαν κάνει το αντίστοιχο καλοκαιρινό μαζί με Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα το 2020 στο OPEN κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Και το deal τους με το Star δεν χαλάει με τίποτα.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ήδη η κουβέντα έχει ξεκινήσει για τη συμπλήρωση του πάνελ της καθημερινής πρωινής εκπομπής. Και η αλήθεια είναι ότι θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικό σε σύγκριση με το Breakfast. Δεν εννοούμε μόνο τους Καρτελιά και Παπίλα. Μιλάμε για ριζικές αλλαγές.

Ενίσχυση θα υπάρξει και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται συζητήσεις με δύο δημοσιογράφους. Και πιστεύεται ότι ο ένας από τους δύο θα κλείσει σίγουρα και θα βρίσκεται σε μόνιμη βάση στο πλευρό της Ζήνας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία