Ζήνα Κουτσελίνη: Η εξομολόγηση ψυχής για τον αλκοολικό πατέρα της

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στον αλκοολικό πατέρα της αλλά και στους φόβους που είχε και δεν εμφανιζόταν μπροστά από τις κάμερες.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Φοβήθηκα πως θα με “κρεμάσουν στα μανταλάκια”»

Η εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες

«Πριν 7 χρόνια, με κάλεσαν στο Star και μου είπαν να βγω μπροστά. Ήξεραν πως είμαι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες για όλα αυτά τα χρόνια, όμως είπα το ναι την ίδια στιγμή».

Ο φόβος που είχε και δεν εμφανιζόταν μπροστά από τις κάμερες

«Θέλω να ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για εμένα. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου.

Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμένη ζωή.

Κι όταν ήρθε η στιγμή να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Αποφάσισα να βγω μόνη μου και να μοιραστώ τα πάντα».

Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της

«Είναι πάντα παρών, εδώ και 26 χρόνια. Και τον ευχαριστώ, γιατί ήξερε να με ακουμπήσει, χωρίς να μου δείχνει τα λάθη μου με το δάχτυλο».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου είπε ψέμματα – Έχω κι άλλα στοιχεία»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ζωντανά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου για τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Σχολίασε τη στάση τόσο του Μάνου Δασκαλάκη όσο και της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Τους είδαμε ενωμένους να μιλούν για την κατάληξη των παιδιών, τους είδαμε στο τρισάγιο χέρι χέρι, τώρα βλέπουμε τη Ρούλα στη ΓΑΔΑ και τον Μανό να δίνει συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό, να μην έχει πάει να τη δει στη ΓΑΔΑ. Μαθαίνω ότι η Ρούλα είναι πολύ δυσαρεστημένη με αυτό. Είναι έτοιμη να ζητήσει το διαζύγιο. Σύμφωνα με τους δικηγόρους η Ρούλα έχει άσσο στο μανίκι της. Είναι έτοιμη να μιλήσει στον ανακριτή.

Θα μιλάμε για το μοιραίο 20λεπτο που η Ρούλα επιμένει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και ότι η ΓΑΔΑ έχει δώσει λανθασμένα στοιχεία. Ο Μάνος επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον άνθρωπο που τόσο καιρό ήταν αντίθετος με την οικογένεια, φοβάται κάτι, θέλει να διαχωρίσει τη θέση του».

Μίλησε για το αν υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση
«Αναμένεται άμεσα η ομάδα Καρακούκη να δώσει νέο πόρισμα που μπορεί να δένει αυτές τις τρεις απώλειες».

Η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε για την τοποθέτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”σχετικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. «Είχε μιλήσει στον Γιώργο Σόμπολο για έναν καρκίνο που είχε η συγκεκριμένη σπιτονοικοκυρά, κάτι που δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δηλαδή οι άνθρωποι που μίλησαν, μίλησαν για μια γυναίκα κατάκοιτη, αλλά από άλλο πρόβλημα».

Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα πως η εκπομπή της έχει στη διάθεσή της στοιχεία. Τα οποία θα βγουν μόλις ασκηθούν κι άλλες διώξεις.

«Η οικογένεια εμπιστεύεται την εκπομπή γιατί τους είπαμε ότι θα ακουστεί αυτό που θέλει. Δεν είμαστε με καμία πλευρά. Είμαστε με την αλήθεια αυτών των τριών παιδιών. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την υπόθεση από το μπαούλο. Γιατί τα παιδιά κλείστηκαν σε φέρετρα χωρίς να υπάρχει φως. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης».

Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ενώ πρόσθεσε ότι στο κάδρο έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς. «Όλα θα φανούν», κατέληξε.

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία