Υπόθεση Πάτρας: Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Άλλη μια συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τα παιδιά στην Πάτρα, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ζήνα Κουτσελίνη  αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνέντευξης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για τον θάνατο του ενός και τους δύο άλλους να ερευνάται.

Μιλώντας στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έγινε το βράδυ της Τρίτης, 12 Απριλίου, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργο Σόμπολο, σημειώνοντας πως η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει η συνάντησή της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και γι΄ αυτό μίλησε και εκείνη προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

Η ανακρίτρια έκανε αίτημα στον ΕΟΦ  για την κεταμίνη

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται, με την ανακρίτρια να αναζητά τη διαδρομή της θανατηφόρας κεταμίνης. Η δικαστική λειτουργός με αίτημά της ζητεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) να ενημερωθεί για όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν την ουσία κεταμίνη η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης. Η ανακρίτρια ζητεί να ενημερωθεί που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα αλλά και με ποιο τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή παράνομα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία