Υπόθεση Πάτρας: ο διάλογος της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της Δήμητρα ήταν στο σπίτι, χτύπησαν το κουδούνι αστυνομικοί οι οποίοι ήταν από την Αθήνα.

Υπόθεση Πάτρας: ο διάλογος της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών να τους ακολουθήσει στην Αθήνα προκειμένου να δώσει κατάθεση και οι ίδιοι θα την επέστρεφαν στην Πάτρα!

“Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια”. Φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Όπως πληροφορείται το pelop.gr δεν της υπέδειξαν ένταλμα σύλληψης, μόνο της ζήτησαν να τους ακολουθήσει προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα για κατάθεση.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία