Υπόθεση Πάτρας: Η στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς αποκαλύπτει τι απέγινε η περιουσία της

Η υπόθεση της Πάτρας φαίνεται πως έχει πολλές και παράλληλες ιστορίες θανάτων που καλούνται πλέον να εισαγγελικές αρχές να βρουν την άκρη.

Υπόθεση Πάτρας: Η στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς αποκαλύπτει τι απέγινε η περιουσία της.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας και οι έρευνες πλέον στρέφονται και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι της οποίας διέμενε η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στενοί φίλοι της 69χρονης γυναίκας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε με όλα όσα γινόντουσαν μέσα στο σπίτι ποια ήταν η περιουσιακή της κατάσταση αλλά εξομολογήθηκε και ένα ακόμα χαρακτηριστικό της κατάστασης της υγείας της σπιτονοικοκυράς.

Όπως διευκρίνισε στην πρωινή εκπομπή η συγκεκριμένη γυναίκα η 69χρονη παρά το γεγονός ότι είχε μία απόλυτη διαύγεια πνεύματος ελάχιστες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή φαινόταν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμακευτικών ουσιών με τη συμπεριφορά της να αλλάζει δραματικά.

«Ήταν φιλόλογος ήταν καθηγήτρια ήταν μία εξαιρετική κυρία πάρα πολύ καλλιεργημένη. Της άρεσε να διαβάζει είχε φοβερή πνευματική διαύγεια. Περίπου στον τελευταίο μήνα από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω από κάποιους που ήταν πολύ κοντά της υπήρχαν κάποιες παράξενες αντιδράσεις στις συμπεριφορές της πιθανολογώ ότι μπορεί και να ήταν από κάποια δεν ξέρω μήπως κάτι που έπαιρνε… Πως βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι λίγο περίεργα μετά από κάποια χάπια και μάλιστα είχα ρωτήσει κάποιους ανθρώπους που την φρόντιζαν και μου έλεγε ότι δεν παίρνει κάποια χάπια έμεινα έκπληκτη με το ότι είχε όπως είπανε καρκίνο γιατί πέρα από τα κινητικά προβλήματα δεν είχε αναφέρει ποτέ για καρκίνο. Φαινόταν μία γυναίκα η οποία είναι αυτό που λέμε με αρχόντωγυναίκα με πολύ εκλεπτυσμένο γούστο, μοναχοκόρη, σύζυγος δικηγόρου… φαινόταν η οικονομική επιφάνεια γιατί και το σπίτι μέσα ήταν με ακριβώς πίνακες είχε αντίκες, πάρα πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη, με πολλές σπάνιες εκδόσεις βιβλίων που ειλικρινά αυτό ήταν το αξιοθαύμαστο!»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία