Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να μην της σβήσουν τα αρχεία από τα κινητά και καρφώνει τον Μάνο Δασκαλάκη

Μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας,  ζητά να μην σβήσουν τα αρχεία της από τις ηλεκτρονικές συσκευές και «καρφώνει» τον Μάνο Δασκαλάκη.

Έπειτα από το αίτημα της ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου, το οποίο έγνε δεκτό με βούλευμα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και επίσημα τα οκτώ κινητά αλλά και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει απομείνει από αυτά» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Οσο για τον Μάνο Δασκαλάκη σχολίασε: «Ο Μάνος από την πρώτη μέρα της κράτησής μου “μην ακούσεις τίποτα. Ο,τι και αν ακούσεις τις επόμενες μέρες θα είναι ψέματα”».

Γιατί η Ρούλα  ψάχνει τον Μάνο Δασκαλάκη

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, εντύπωση έχει κάνει στον Μάνο Δασκαλάκη όχι μόνο η κεταμίνη αλλά και το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας των τριών παιδιών έχει επιβεβαιώσει πως η σύζυγός του σχεδίαζε να βρει τους μπράβους, γεγονός που του προκάλεσε έκπληξη καθώς θεωρεί πως είναι ένα δείγμα της άγνωστης πλευράς της συζύγου του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επίσης πληροφορηθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του περιβάλλοντός του και η συζήτηση αναλώνεται στο πού βρίσκεται ο ίδιος και αν είναι στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Οπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, σε αυτή την φάση τον Μάνο Δασκαλάκη τον ενδιαφέρει να εκτιμήσει πως παραπλανήθηκε ενώ ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του αγόρασε φαρμακευτικά προιόντα από το διαδίκτυο. Οσον αφορά το τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως δεν θα προκύψει κάποιο σημαντικό στοιχείο αν ερευνηθεί.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία