Υπόθεση Πάτρας: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Υπόθεση Πάτρας: Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αποκάλυψε όλα όσα του η πελάτισσα του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού σχετικά με την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη. 

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάν0ου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα.

Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα.

Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer.

Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει»

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε χθες στην Αγγελική Νικολούλη

«Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου.

Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, η εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας όταν έγινε. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη.

Οι δικοί μου με παρότρυναν να το ξανασκεφτώ, αλλά ήταν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου.

Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις.

Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με το θάνατο της γιαγιάς της. Και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και ήταν σε μία κατάθλιψη.

Όταν οι συγκρούσεις ήταν έντονες, έβλεπα μία Ρούλα η οποία κοίταζε να κρατήσει την οικογένειά της με κάθε τρόπο. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε.

Απ’ την οικογένειά μου ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε για δείγματα που να μας είχε δείξει ως προς τα παιδιά.»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία