Υπόθεση Πάτρας: Εξοργισμένοι γείτονες και πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για την σύλληψη της Ρούλας, πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το σπίτι της, ειδικά μετά την είδηση περί προσαγωγής και άσκησης ποινικής δίωξης.

Υπόθεση Πάτρας: Εξοργισμένοι γείτονες και πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της Ρούλας.

Ο κόσμος μη μπορώντας να πιστέψει το φρικτό αυτό έγκλημα αλλά και αγανακτισμένοι γείτονες  που είναι συγεντρωμένοι έξω από το σπίτι της Ρούλας Πιτσπιρίγκου, φωνάζουν εξοργισμένοι: «Βγείτε έξω…»

Στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας και ένα ακόμα άτομο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, και εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ .

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εκτέλεσαν ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία