Υπόθεση Πάτρας: Εξέλιξη βόμβα με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Η υπόθεση της Πάτρας προκαλεί αγωνία στην κοινωνία για το τι ακριβώς έχει συμβεί πίσω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 33 μήνες.

Υπόθεση Πάτρας: Εξέλιξη βόμβα με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές ύστερα και από το σημερινό

δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος που αναφέρεται στις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Πελοπόννησος από τους ιατροδικαστική τους κύκλους που ερευνούν την υπόθεση κατά την τοξικολογική εξέταση βρέθηκε αυξημένη η ουσία τροπονίνη που θα έπρεπε να είναι στο επίπεδο 15 και στο σώμα της μικρής Τζωρτζίνας ήταν 415!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει η άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται μόνο σε παθολογικά αίτια και αυτό σημειώνει η εφημερίδα θα αφορά και τους θανάτους των δύο υπόλοιπων κοριτσιών.

Πάντως η εφημερίδα επικεντρώνεται περισσότερο στην νοσοκομειακή ουσία όπως γράφει και βρέθηκε σε υψηλά ποσοστά στο σώμα της Τζωρτζίνας.

Από την άλλη η οικογένεια μόλις χθες παρέλαβε από το νοσοκομείο της Πάτρας στον Ιατρικό φάκελο της μικρής Τζωρτζίνας που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς.

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αλλά και στο πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο νοσοκομείο ο μοναδικός μάρτυρας του περιστατικού ήταν μόνο η μητέρα των κοριτσιών.

Και οι δύο θάνατοι που σημειώθηκαν εντός νοσοκομείου ήταν ημέρα Κυριακή και δεν υπήρχε καμία παρουσία ούτε γιατρών ούτε νοσηλευτών αλλά και οι περιγραφές της μητέρας για το πώς έφυγαν τα παιδιά της από τη ζωή είναι σχεδόν πανομοιότυπες η μία με την άλλη.

Η υπόθεση περιπλέκεται καθημερινά όλο και πιο πολύ με την ιατρική κοινότητα να μην μπορεί να δώσει μέχρι στιγμής σαφέστατες απαντήσεις για το πώς μπορεί ένα ιατρικό ή γονιδιακό ζήτημα να έχει οδηγήσει στο θάνατο και τα τρία παιδιά μιας οικογένειας.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία