Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι ύποπτη»

Δύσκολο βράδυ όχι μόνο για τις αρχές αλλα και για ολοκληρή την κοινωνία.

Μια μητέρα στερησε την ζωη από τα τρια αγγελούδια της και τώρα είναι αντιμέτωπη με τον νόμο. Η κοινωνία της Πάτρας είναι σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις των ειδικών και το ίδιο και οι οικογένειες.

Μάλιστα η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, σε επικοινωνία της με ρεπόρτερ του ALPHA, είπε πως η αδερφή της είναι ύποπτη. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί συνέβαλαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ μετά την ανίχνευση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στην Τζωρτζίνα.

«Ήταν μαζί μου όταν η αστυνομία της χτύπησε την πόρτα. Της είπαν για προσαγωγή αλλά είμαι σίγουρη ότι μιλάμε για σύλληψη. Η αδερφή μου είναι ύποπτη και το καταλαβαίνω ότι υπάρχουν στοιχεία» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ALPHA.

 

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία