Υπόθεση Πάτρας: Αποκαλύπτονται τα μυστικά που κρύβονται μέσα στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας φαίνεται ότι θα απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές που ερευνούν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Υπόθεση Πάτρας: Αποκαλύπτονται τα μυστικά που κρύβονται μέσα στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί στα μυστικά που κρύβει το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου που πλέον βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων ερευνητών.

Η κυριακάτικη εφημερίδα Realnews αναφέρει σε δημοσίευμα της πως οι αρχές έχουν ανακαλύψει κωδικοποιημένα μηνύματα τα οποία προσπαθούν να τα συνδέσουν με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κλήσεις που κάνει και δέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν και μετά από τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ακολουθήσουν τα βήματα των γεγονότων που θα τους οδηγήσουν  στη λύση του μυστηρίου.

Οι αρχές προσπαθούν τώρα να ρίξουν φως όχι μόνο στο ποιος κρύβεται πίσω από τα απανωτά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και το πώς βρέθηκε στα χέρια της η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη που οδήγησε στο θάνατο την Τζωρτζίνα.

Οι αστυνομικοί έχουν προβληματιστεί για το γεγονός ότι μία μάνα τριών παιδιών στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε έναν άγνωστο προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις πράξεις της.

Φυσικά εργαλείο στα χέρια των εισαγγελικών αρχών θα είναι σύντομα και το περιεχόμενο του tablet που η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε μαζί με την Τζωρτζίνα.

Η αποκάλυψη για το χαμένο tablet έγινε μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όταν στον αέρα της εκπομπής τηλεφώνησε ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών και της εκμυστηρεύτηκε πως η μητέρα του ζήτησε τελευταία στιγμή να βάλει μέσα στο φέρετρο το αγαπημένο παιχνίδι της Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελέας της Πάτρας έχει ήδη ζητήσει να γίνει η εκταφή και στην σωρό της 69χρονης σπιτονοικοκυράς γύρω από την οποία υπάρχουν πλέον πολλά αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατό της

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία