Υπόθεση Πάτρας: Ανώνυμη καταγγελεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο της σπιτονικοκοιράς

Μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλά είναι αυτα που θα βγουν στο φως και θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο.

Mε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι κλεισμένη στα γραφεία του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν αρχικά να έχουν στα χέρια τους τον πιθανό δράστη της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο των εγκληματολόγων και ο νο1 στόχος τους επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία. Για τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, η υπόθεση έχει «πολύ ψωμί» και ακόμη περισσότερες… εργατοώρες, ψάχνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν να βρουν για να ξετυλίξουν περισσότερο το «κουβάρι» σχετικά με τους άλλους δύο θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, αλλά και ακόμα έναν! Αυτόν της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία