Υπόθεση Αδαμαντίδη – Αλέξης Κούγιας: «Άλλος κλωτσά τη Βαρβάρα Κίρκη στο βίντεο, γόνος εύπορης οικογένειας»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την καταγγελία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στη δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή», είπε ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, είπε ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με τη δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που, ενώ της έχει παραγγελθεί, δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης τη χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε. Στο βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μια σκιά, δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο», τόνισε, επισημαίνοντας πως «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Επιπλέον, όπως ανέφερε για τη σχέση τους, «όταν τον έχανε, τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Τέλος, αναφορικά με την καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ζώντας πλέον στη Βουλγαρία, είπε:

«Δώδεκα χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της. Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πώς γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλλουν για ξυλοδαρμό. Δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία