Ξανθιώτης φιλοτέχνησε σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων στο Καστελόριζο

Ένας Ξανθιώτης καλλιτέχνης, ο ιδιαίτερα ταλαντούχος και γνωστός για το έργο του Στράτος Μυλωνάς, φιλοτέχνησε την πελώρια σημαία του Αγίου Γεωργίου που ανυψώθηκε στο Καστελόριζο.

Πρόκειται για μία σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων, 15x15m, την οποία εμπνεύστηκε ο πατέρας Γεώργιος Μαλτέζος και ο γνωστός καλλιτέχνης από την Ξάνθη ανέλαβε να τη δημιουργήσει, ενώ στο όλο εγχείρημα καθοριστική ήταν και η συνεισφορά του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ταλαντούχος Ξανθιώτης καλλιτέχνης είχε φιλοτεχνήσει πρόσφατα τη μορφή της Παναγίας σε εσοχή ψηλού βράχου κοντά στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου, με την φράση «Η Παναγία μαζί μας».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου