Ξαναδιαβάζοντας τα εpωτικά γράμματα που της έστειλε 3 χρόνια πριν ανακάλυψε κάτι τρομερό!

Η Candice Catherine αγαπούσε να λαμβάνει ερωτικά γράμματα από τον φίλο της Timothy. Ο τελευταίος συνήθιζε να αρχίζει τις επιστολές του με ένα όμορφο, καλλιγραφικό κεφαλαίο γράμμα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα κεφαλαία γράμματα κατέληξαν σε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Αυτό το κρυμμένο μήνυμα αποκαλύφθηκε….. στην Candice όταν της πρότεινε ο Timothy . Αφού έγραψε πολλά ερωτικά γράμματα, τα κεφαλαία γράμματα έδωσαν το ρομαντικό μήνυμα “Θέλετε να με παντρευτείτε;”

Ο Τίμοθι έστειλε την πρώτη του επιστολή στην Candice δύο μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους. Το σχέδιό του λοιπόν ήταν καλά μελετημένο και δείχνει πόσο βαθιά θα πρέπει να την νοιαζόταν από την αρχή!

Η Candice και ο Timothy δεν ζούσαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά πάντα τους άρεσε ο ρομαντισμός που προέκυψε από το να γράφουν ο ένας στον άλλον ερωτικές επιστολές . Δυστυχώς δεν εξεπλάγην αλλά αδιαφόρησε όταν ανακάλυψε το σχέδιο του Τιμόθεου.

Για να αποκαλύψει αυτό το μυστικό , ο Τίμοθι είχε πάρει την Candice σε εκπληκτικές διακοπές και οργάνωσε ένα πικνίκ για να αποκαλύψει το σχέδιό του και την επιθυμία του να την παντρευτεί .

Όταν ανακάλυψε το κρυμμένο μήνυμα αφού διάβασε εκ νέου κάθε ένα από τα γράμματα που της είχε στείλει, η Candice συγκινήθηκε και απάντησε θετικά στο πολύ ωραίο αίτημα του Timothy …

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου