Βρισηίδα Ανδριώτου: Το Survivor και το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μεταξύ άλλων ανεφέρθηκε στο ριάλιτι, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ».

«Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκε πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου».

Το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.

Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».

Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Εγώ είπα στην Μυριέλλα από που ξέρω τον κάθε παίκτη. Για τη Ναυσικά είπα από που την γνωρίζω, ότι έχει μία σχέση και πως ο σύντροφός της δεν είναι του γούστου μου. Η Μυριέλλα τα μετέφερε αλλιώς, εγώ δεν είπα κάτι κακό, είπα μάλιστα, ότι και εγώ είχα σχέση με 40χρονο».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία