ΒΟΜΒΑ: Τι κάνει ο Ηλίας Γκότσης με την Αναστασία Γιουσέφ; Κρατηθείτε, έρχεται ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο γοητευτικός γυμναστής και personal  trainer, που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2. Εκτός από τις Δομινικανές παραλίες, κατέκτησε και τις καρδιές του κοινού και κυρίως του γυναικείου. Ας μην γελιόμαστε, ο εντυπωσιακός Survivor έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο, καθώς δεν είναι μόνο…..

εμφανίσιμος, αλλά έχει και μία πηγαία ευγένεια, ειλικρίνεια και γλυκύτητα. Δεν έχει καθόλου έπαρση και είναι πολύ προσγείωμενος σαν χαρακτήρας. Χρησιμοποιεί την δημοτικότητά του με πολύ σωστό και αξιοπρεπή τρόπο.

Αυτό το διάστημα θα παρουσιάζει με την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παύλο Σταματόπουλο και άλλους την μεσημεριανή εκπομπή του Open.

Στα πλαίσια λοιπόν των γυρισμάτων ο Ηλίας θα βρεθεί στο ίδιο πλατό με την καλεσμένη Αναστασία Γιουσέφ. Αποκλείεται να χάσουμε αυτό το επεισόδιο!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου