Βόμβα στον Σασμό! Ο σκηνοθέτης παραιτήθηκε μετά τη μήνυση για βιασμό!

Συγκλονιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στον Σασμό. Και δεν μιλάμε για τη συνέχεια του σίριαλ, αλλά για την παραίτηση-βόμβα του σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλου. Κι αυτό γιατί εκείνον έχει μηνύσει η Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό πριν από 12 χρόνια!

Σασμός: Παραίτηση βόμβα του σκηνοθέτη! Η μήνυση για βασμό και η απάντησή του

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Κωστόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με τη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός. Την οιποία πάντως δεν κατονομάζει.

Ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς του Aplha, αφού αποκαλύπτει πως γνωρίζει την ηθοποιό που του έκανε τη μήνυση, τοποθετείται δημόσια επί του θέματος. Αποκαλύπτει ότι μέσω των social media η γυναίκα αυτή εδώ και 13 χρόνια τον απειλούσε και άφηνε υπαινιγμούς ότι θα τον κατήγγειλε για βιασμό. Για την ίδια γυναίκα υποστηρίζει ότι ανέβαζε χιουμοριστικά βιντεάκια φωτογραφίζοντάς τον, χωρίς όμως όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ίδιος να πιστεύει ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα αποκτούσαν πραγματική υπόσταση.

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό.
Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση.
Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι.

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησής μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους όσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες.
Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων. Δεν πρόκειται να αφήσω τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζω ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω.

Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του.
Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία