Βόλος: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του – «Να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια»

Ο δράστης καταδικάστηκε και θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές Λάρισας, από όπου αποφυλακίστηκε προ μερικών μηνών εκτίοντας ποινή για ληστεία και ναρκωτικά.

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, καθώς 41χρονος χτύπησε την 68χρονη μητέρα του στο Βόλο την περασμένη Πέμπτη, γιατί δεν του έδωσε χρήματα να αγοράσει μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να βρίζει και να απειλεί τη μητέρα του, λέγοντάς της «να ψοφήσεις, θα σε θάψω παλιόγρια». Την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά σωματική βλάβη στο χέρι και στη συνέχεια δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί έχει πρόβλημα με τη μέση της.

Ο δράστης καταδικάστηκε και θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές Λάρισας, από όπου αποφυλακίστηκε προ μερικών μηνών εκτίοντας ποινή για ληστεία και ναρκωτικά. Κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση λόγω και έργω και ελαφρά σωματική βλάβη κατά της μητέρας του. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερησίων μονάδων προς 2 € ημερησίως, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Από την ποινή του θα εκτίσει τρεις μήνες στις φυλακές Λάρισας, όπου θα μεταχθεί και το υπόλοιπο είναι με αναστολή.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα