Βόλος: Πήρε φωτιά το στρώμα την ώρα που κοιμόταν – Η πιο εφιαλτική νύχτα στη ζωή της γυναίκας

Ο Βόλος στο επίκεντρο για μια σπάνια είδηση που έρχεται από διαμέρισμα σπιτιού. Εκεί που μια γυναίκα ξύπνησε, όταν το στρώμα στο κρεβάτι της, πήρε φωτιά.

Εφιαλτική νύχτα βίωσε 55χρονη γυναίκα, που ενώ κοιμόταν (1:45 το πρωί) πήρε φωτιά το στρώμα πάνω στο οποίο ήταν ξαπλωμένη από άγνωστη αιτία και ευτυχώς χωρίς να υποστεί εγκαύματα.

Η γυναίκα έντρομη, κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, η οποία έσπευσε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γαμβέτα στο Βόλο, με δύο υδροφόρα οχήματα, το ανακριτικό και το διοικητή υπηρεσίας, ενώ παράλληλα ζητήθηκε να σταλεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπό τον φόβο εγκαυμάτων που μπορεί να είχε υποστεί η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τελικά δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, ωστόσο της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, όσο οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου