Viral Video: Παράσταση τρόμου σε τσίρκο στην Ρωσία με μία τίγρη-Αντέχεις να το δεις;

Στη Ρωσία, μια τίγρη κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός σόου με φωτιά σε τσίρκο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια έπληξε τους ανθρώπους σοβαρά. Μια απίστευτα σκληρή σκηνή έλαβε χώρα σε ένα ρωσικό τσίρκο . Όταν η παράσταση ήταν σε πλήρη εξέλιξη, μια τίγρη λιποθύμησε και κατέρρευσε . Ο Άρτουρ Μπαγκντασάροφ πέταξε ένα κουβά με νερό πάνω της και την έσυρε από την ουρά…..

Η παράσταση τρόμου
Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από έναν από τους θεατές, η τίγρη φαίνεται να προσπαθεί να περάσει μέσα από τους κύκλους της φωτιάς, σε σκηνοθεσία του ρώσου δίδυμου Artur Bagdasarov και της αδελφής του Karina. Αλλά στη μέση της παράστασης, η φτωχή μεγάλη γάτα ξαπλώνει στο έδαφος και καταρρέει σε σπασμούς .

Και στη συνέχεια ξεδιπλώνεται μια αδιανόητη σκηνή: ο χειριστής κινείται προς την τίγρη και τραβά την ουρά της, ενώ ένα άλλο μέλος της ομάδας ρίχνει ένα κουβά με νερό πάνω από το κεφάλι της, προφανώς σε μια προσπάθεια να την αναζωογονήσει ώστε να μπορεί να συνεχίσει με την παράσταση . Πιο απαίσιο ακόμα, το κοινό ακούγεται να γελάει καθώς κοιτάζει, διασκεδάζει ορατά από αυτήν την κατάσταση.

Η σκληρότητα των ζώων;
Όταν κατηγορήθηκε για σκληρότητα σε ζώα , το δίδυμο εξήγησε ότι προσπαθούσαν απλώς να αποφύγουν τη σφαγή στο τσίρκο. Σύμφωνα με αυτούς, οι άλλες έξι τίγρεις θα μπορούσαν να αισθανθούν την αδυναμία του ζώου και να της επιτεθούν ως αποτέλεσμα, προκαλώντας ένα πραγματικό λουτρό αίματος .

Η Καρίνα λέει στην υπεράσπισή της:

Ο Αρτούρ έκανε ό, τι μπορούσε για να κάνει τη Ζένα να ξανακερδίσει. έκανε ό, τι έπρεπε να γίνει. Δοκίμασε τα άκρα της και πέταξε λίγο κρύο νερό πάνω της. Το σημαντικό ήταν να μην την επιτεθούν από τα άλλα ζώα. Για αυτούς, ένα αδύναμο ζώο είναι στόχος. Το βλέπουν ως πρόσκληση για να το τελειώσουν. Αν δεν τους είχαμε σταματήσει, θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα πραγματικό λουτρό αίματος ».
Όσον αφορά τον Artur Bagdasarov, υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλες επιλογές.

Έπρεπε να την απομακρύνω από το φράγμα ασφαλείας. Διαφορετικά, θα είχε καταρρεύσει στο κοινό. Την πήρα σε ένα ασφαλές μέρος, ώστε να μην επιτεθεί από τις άλλες τίγρεις. Η Καρίνα έλεγχε έξι τίγρεις, δεν μπορούσε να χειριστεί τη Ζένα.
Δεν είναι απλώς μια συνηθισμένη γάτα, είναι μια τίγρη της Σιβηρίας, δεν θα μπορούσα ποτέ να την μετακινήσω μόνη μου. Πρέπει να ζυγίζει περίπου 200 κιλά. ” Στη συνέχεια κατέληξε: «Ήταν μια κατάσταση κρίσης για όλους. Ήταν πολύ σοκαριστικό.
Ζήτησε επίσης να σταματήσει η μουσική και επέμεινε ότι η ομάδα του έφερε λίγο νερό.

Ο Artur εξηγεί ότι είχε τη σωστή αντίδραση:

Όταν η μουσική σταμάτησε και πασπαλίστηκε με νερό, ξύπνησε. Όλα έγιναν για να την βοηθήσουν.

Στο βίντεο, το κοινό ακούγεται να χτυπάει όταν το ζώο ξαναβρεί τη συνείδησή του, ενώ άλλοι γελούν σκληρά.

Η Καρίνα και ο αδερφός της, που προέρχονται από μια μακρά σειρά Ρώσων εκπαιδευτών, κατηγορήθηκαν για κατοχή ενός τέιζερ που ήταν η αιτία των σπασμών του ζώου. Ενάντια σε αυτούς τους ισχυρισμούς, το δίδυμο ανταποκρίνεται:

Δεν έχουμε τέιζερ και θα προκαλέσουμε όποιον λέει διαφορετικά.
Η αιτία αυτών των σπασμών παραμένει άγνωστη. Προφανώς, η Ζένα ανέκτησε λίγο από τη δύναμή της και έπρεπε να ξεκινήσει ξανά την παράσταση …

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε την παράσταση τρόμου. Προειδοποίηση: οι ευαίσθητες ψυχές απέχουν.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου