Βίλια: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Κινέζας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης κινεζικής καταγωγής, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί μέσα σε βαλίτσα, τον Δεκέμβριο του 2020, σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής η σορός της οποίας είχε βρεθεί το Δεκέμβριο του 2020 στα Βίλια Αττικής

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 47χρονος ομοεθνής της και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα