Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει και επίσημα στο θρόνο της στο Next Top Model

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο reality μόδας του Star και το κανάλι ανακοινώνει και επίσημα τις αλλαγές της νέας σεζό

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει και επίσημα στο θρόνο της στο Next Top Model

Ο 5ος κύκλος του Next Top Model είναι γεγονός και το Star channel ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της Βίκυ Καγιά ως απόλυτο fashion icon.

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται ότι κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει στο απόλυτο ριάλιτι μόδας αλλά και να εξαφανίσει όλους όσους υπήρχαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται τις τελευταίες εβδομάδες η Βίκυ Καγιά εφέ σε συγκεκριμένους όρους στο κανάλι για να επιστρέψει ξανά στην θέση της και σχεδόν όλοι έγιναν αποδεκτοί.

Το κανάλι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο Next Top Model και καλεί όλους τους υποψηφίους να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή για να πάρω μέρος στο reality που θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχήΤο GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία