Βίκυ Χατζηβασιλείου: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια

Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου η αποχαιρέτησε έναν στενό της φιλο που έχασε τη μάχη με τη ζωή πριν από λίγες ώρες.

Ένας από τους πιο ικανούς προπονητές του βόλεϊ ο Βαγγέλης Κουτουλέας έχασε έχασε τη ζωή του ύστερα από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο που έδινε τους τελευταίους μήνες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό

«Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος? Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία