Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού»

Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη στην «On Time» και μίλησε για τις δύο φορές που έφτασε, όπως είπε, στο χείλος του γκρεμού.

Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού»

Πόσα χρόνια νιώθεις κοντά σου τον άγγελό σου;

Δεν νομίζω ότι με άφησε ποτέ, όχι μόνο γιατί ήμουν καλός, αλλά γιατί ήθελε να με προστατεύσει.

Ξέρω ότι έφτασες στο θάνατο δύο φορές.

Ναι, έτσι είναι. Μια φορά κινδύνεψα σωματικά και την άλλη πνευματικά. Κόντεψα να ξεφύγω… Έφτασα στο χείλος του γκρεμού. Τραβήχτηκα πνευματικά. Αλλά δεν είναι ντροπή. Πολύς κόσμος το έχει πάθει κι εύχομαι σε όλο τον κόσμο που είναι στα νοσοκομεία «περαστικά». Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Να κάνεις τον σταυρό σου.

Αυτές τις δύο φορές που έφτασες στο χείλος της καταστροφής, όπως μου είπες, νιώθεις ότι σε βοήθησε η Παναγία;

Ναι, με βοήθησε η Παναγία μας. Μάλλον θα είμαι πολύ αμαρτωλός και με άφησε να ζήσω για να μετανοήσω περισσότερο και Την ευχαριστώ.

Βασίλης Τερλέγκας: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν βαλτός, δε βγήκε τυχαία στο πρωινάδικο»

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Ελεονώρα Μελέτη και Αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά ο οποίος μίλησε με λόγια αγάπης και υποστήριξης για τον Δημήτρη Λιγνάδη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

«Η δήλωση του Ρουβά… βαλτός ήταν. Δε νομίζω ότι ο Ρουβάς πήγε σε πρωινάδικο τυχαία. Τον Ρουβά τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη. Ρε φίλε, δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιχειρηματίας.

Ρε Ρουβά…. τι κάνεις; Τι λες τώρα; Ποιον αγαπάς; Επειδή σου έδωσε το βραβείο ανοιχτής παλάμης; Ε όχι κύριε Ρουβά. Σ’ αγαπάω φίλε Σάκη αλλά δε μου τα λες καλά»

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία